Trei membri ai unei grupări de spărgători, cu vârste cuprinse între 25 și 39 de ani, au fost prinși, azi dimineață, la scurt timp după ce au golit un magazin de bunuri. Polițiști ai DGPMB din Serviciul Investigații Criminale al Sectorului 6 Poliție cu sprijinul operativ al Secției 21 Politie au prins, aveau în vizor gruparea după ce, în ultima perioadă, pe raza sectorului 6 au fost sesizate mai multe furturi din societăți comerciale.

Echipa de polțițiști  a identificat mai mulți bărbați specializați în comiterea unor astfel de fapte, într-un dosar aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sector 6.

Poliția Capitalei transmite că, ieri seară, polițiștii aflați în teren au observat trei dintre bărbații vizați, în timp ce se deplasau cu un autoturism. Astăzi, în jurul orei 2.00, unul dintre ocupanții mașinii a fost observat cum a verificat de mai multe ori un magazin, pe care îl aveau în vizor. Ulterior, polițiștii au observat cum hoții au introdus în mașînă un bagaj voluminos, după care au plecat în viteză.

Polițiștii au plecat în urmărirea lor și în scurt timp i-au blocat în trafic și i-au imobilizat. La controlul autoturismului au fost identificate aproximativ 500 de pachete de țigări de diverse mărci, precum și mai multe instrumente ce pot fi utilizate pentru tăierea/forțarea sistemelor de siguranță.

Administratorul societății comerciale, care habar nu avea ce se întâmplase la magazinul lui, a fost trezit de polițiști. În urma audierii, patronul a declarat că prejudiciul este de aproximativ 10.000 de lei, fiind recuperat în totalitate.

În acest moment cercetările sunt continuate de către Secția 21 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sector 6 sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat și pentru stabilirea întregii activități infracționale. Bărbații au fost reținuți. Cazul a beneficiat de suport din partea Inspectoratului General al Poliției Române- Direcția Operațiuni Speciale

Tag-uri:
spargatori, hoti, prinsi, politisti, urmarire, Bucuresti, Politia Capitalei, filme

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/spargatori-tigari-furate-1.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/spargatori-tigari-furate-1-271x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Trei membri ai unei grupări de spărgători, cu vârste cuprinse între 25 și 39 de ani, au fost prinși, azi dimineață, la scurt timp după ce au golit un magazin de bunuri. Polițiști ai DGPMB din Serviciul Investigații Criminale al Sectorului 6 Poliție cu sprijinul operativ al Secției 21...

Preluat de la EVZ