Tragedie cumplită în Mehedinți. Un tânăr de numai 19 ani și-a ucis unul dintre prietenii cu care a băut toată noaptea și pe un altul l-a rănit grav după ce a dat cu mașina peste ei. Acesta s-a urcat beat la volan și se îndrepta către barul din sat.

Tânărul a băut cu cei doi colegi, acasă la unul dintre ei, informează România TV. Au plecat apoi la barul din sat, de unde șoferul vinovat a plecat la un prieten din alt sat. La întoarcere a vrut să se oprească din nou la bar, unde-și lăsase ceilalți prieteni. Doar că aceștia s-au pornit spre case pe jos. Șoferul nu i-a văzut și a intrat în plin în ei.

“Cu niste colegi de clasa, a fost acolo si a baut un sprit, prima data au fost la bar, au venit acasa si pe urma au plecat si ei au plecat in sat, cand s-au intors s-au intersectat aici si au iesit de pe partea carosabila. E lovita rau masina, zici ca a dat in stalpi nu in oameni, pe al doilea baiat cred ca l-a luat pe parbriz, si peste celalat a trecut era varza, ce sa mai”, a declarat un martor la tragedie.

“Eu am dat telefon dupa trei sferturi de ora, o ora jumatate l-am tinut in brate si plangea sufletul si era cald”, a povestiti unul din cei prezenți la nenoropcire.

De frică să nu fie bătut de oameni, șoferul a plecat, însă s-a întors când au sosit polițiștii.

Tânărul rănit a fost transportată la spital. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Sursă video: România TV

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/tragedie-un-tanar-a-intrat-in-plin-cu-masina-in-prietenii-cu-care-bause-toata-noaptea-unul-a-murit-altul-in-stare-grava-la-spital-45987.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/tragedie-un-tanar-a-intrat-in-plin-cu-masina-in-prietenii-cu-care-bause-toata-noaptea-unul-a-murit-altul-in-stare-grava-la-spital-45987-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv