Legendarul chitarist, vocalist şi compozitor a făcut această mărturisire în cadrul emisiunii „Steve Wright in the Afternoon” că atât pierderea auzului cât şi tinitusul de care suferă – o tulburare de auz care poate cauza senzaţia de ţiuit în urechi – îi afectează cariera, scrie Agepres. 

„Surzesc, am tinitus, mâinile aproape lucrează. Sper că oamenii vor veni să mă vadă doar pentru că, sau poate mai mult decât pentru că sunt o curiozitate.

Pentru mine este uimitor că încă sunt aici”, a mărturisit artistul, care a dat însă asigurări că intenţionează totuşi să continue să cânte şi să susţină spectacole. „Voi lucra în continuare, fac câteva concerte, am spectacol în Hyde Park în iulie”, a precizat Clapton adăugând că singura sa îngrijorare pe care o are este „competenţa” sa.

Cel mai recent produs discografic al lui Clapton a fost lansat în 2016 sub titlul ‘I Still Do’.

Tag-uri:
clapton, eric clapton, auz, probleme de sanatate, muzica, cariera, marea britanie

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-411.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-411-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialDivertisment
Legendarul chitarist, vocalist şi compozitor a făcut această mărturisire în cadrul emisiunii „Steve Wright in the Afternoon” că atât pierderea auzului cât şi tinitusul de care suferă - o tulburare de auz care poate cauza senzaţia de ţiuit în urechi - îi afectează cariera, scrie Agepres. „Surzesc, am tinitus, mâinile...

Preluat de la EVZ