Mark Zuckerberg, co-fondatorul celui mai mare business de social media, și-a privit averea scăzându-i cu 3,3 miliarde de dolari după ce a postat pe Facebook planurile sale de a îndrepta conținutul „news feed-ului” spre familie și prieteni, cu costul de a pierde bani din partea publicațiilor și a business-urilor, potrivit Bloomberg.

Acțiunile companiei Facebook, cu baza în Menlo Park, California, au scăzut cu 4,5% vineri, scăzându-i averea luii Zuckerberg la 74 de miliarde de dolari.

În cadrul topului miliardarilor efectuat de Bloomberg, acesta a pierdut poziția de a patra cea mai bogată persoană din lume în favoarea magnatului din retail, Amancio Ortega.

Facebook a anunțat vineri că va opera modificări în modul de funcționare al fluxului de știri, conținutul media, de afaceri și cel publicitar urmând să fie “umbrit” de subiecte care au potențialul de a stârni discuții între utilizatorii platformei online, potrivit bbc.com.

Potrivit specialiștilor în social media, modificările anunțate de Mark Zuckerberg, cofondatorul și șeful platformei online, pe pagina sa de Facebook, sunt “semnificative”.

Astfel, conținuturile publicate de companiile care activează în domeniile media, de afaceri și publicitate își vor pierde din popularitate, sunt de părere reprezentanții Facebook.

Modificările algoritmului care stabilește prioritatea mesajelor afișate utilizatorilor Facebook vor intra în vigoare în săptămânile următoare.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/averea-lui-mark-zuckerberg-a-scazut-brusc-cu-3-3-miliarde-de-dolari-dupa-ce-a-facut-anuntul-schimbarii-news-feed-ului-46003.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/averea-lui-mark-zuckerberg-a-scazut-brusc-cu-3-3-miliarde-de-dolari-dupa-ce-a-facut-anuntul-schimbarii-news-feed-ului-46003-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv