Situația a scăpat de sub control și a fost nevoie de intervenţia forţelor de ordine pentru a linişti spiritele în Lipovăţ, localitatea vasluiană care ar fi terorizată de mai mulți tineri violenți, potrivit a1.ro.

„Au venit cu topoare, unul cu un cuțit așa, altul cu secure. Mi-era teamă să ies din ogradă la apă”, a spus unul dintre localnici speriați. Un tânăr de 22 de ani a fost grav rănit în urma unei răfuieli sângeroase. Bărbatul a ajuns în comă la Spitalul de Urgență Vaslui, unde medicii încearcă să-l salveze.

Reglare de conturi în stil mafiot

Înainte de a-și pierde cunoștința, le-a spus medicilor că a fost înjunghiat în barul din sat de un bărbat de 49 de ani care îi este dușman. Cu toate că a fost înjunghiat în zona pieptului și a abdomenului, bărbatul s-ar fi târât până acasă, aproape doi kilometri. Apoi i s-ar fi făcut rău și abia atunci a sunat la 112.

Sătenii spun că atât bărbatul înjunghiat, cât și cel care a fost la un pas de a-l ucide, fac parte din două grupări violente care ar teroriza întreaga comună. Zona a fost împânzită de jandarmi și de polițiști criminaliști care încearcă să dea de urma agresorului.

Tag-uri:
vaslui, sabii, topoare, lipovat, reglare conturi

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-458.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-458-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialSocial
Situația a scăpat de sub control și a fost nevoie de intervenţia forţelor de ordine pentru a linişti spiritele în Lipovăţ, localitatea vasluiană care ar fi terorizată de mai mulți tineri violenți, potrivit a1.ro.„Au venit cu topoare, unul cu un cuțit așa, altul cu secure. Mi-era teamă să ies...

Preluat de la EVZ