„Să fie castrat! Este o bestie rea! E nebun şi trebuie dus la doctor!”, a declarat, recent, femeia. Aceasta se declară şocată de comportamentul celui pe care l-a luat de soţ în urmă cu câteva luni şi spune că îi este ruşine de părinţii copiilor agresaţi si vrea să-şi păstreze anonimatul, potrivit B1.

Şocul a fost imens pentru femeie atunci când l-a recunoscut, în imaginile din lift, pe cel cu care şi-a împărţit viaţa ani întregi.

„Da. A fost groaznic când am văzut! A fost groaznic! Groaznic! Este inadmisibil! Este o bestie! Să îi bagi mâna femeii ăleia şi să mergi în halul ăla… Deci, nu-mi vine să cred! Aşa ceva… groaznic! Este o bestie omul ăsta! Este o bestie! El cât a stat, de sâmbătă până luni, să zic că a primit trei telefoane maximum. Trei sau patru”, a afirmat soţia lui Eugen Stan.

Femeia se plânge că trăieşte un adevărat coşmar şi că scandalul izbucnit este o povară în viaţa sa. Mai mult, ea spune că s-a căsătorit cu acesta fără a apuca să-l cunoască foarte bine.

„În prezenţa mea era bărbatul cuminte. Conservator, de familie… nu se uita nici în stânga nici în dreapta… El a lăsat amprenta unui om cuminte! Om cumsecade! Sunt şocată! M-a uimit! Nu pot să cred! Oricum, omul e nebun! Trebuie dus la doctor! Aşa ceva este strigător la cer!”, a mai afirmat aceasta, potrivit aceleiași surse. 

Soţia poliţistului-pedofil spune că îi este ruşine de părinţii copiilor agresaţi de agent.
„Pedeapsa lui şi a tuturor pedofililor este să fie castraţi! Este cea mai corectă pedeapsă! Asta le-aş face: le-aş da o lecţie pe viaţă! Să rămână fără…” a încheiat aceasta.

Tag-uri:
sotia politistului pedofil, politist pedofil, pedofil bucuresti, pedofil lift, reactie sotie, eugen stan

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-467.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-467-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialSocial
„Să fie castrat! Este o bestie rea! E nebun şi trebuie dus la doctor!”, a declarat, recent, femeia. Aceasta se declară şocată de comportamentul celui pe care l-a luat de soţ în urmă cu câteva luni şi spune că îi este ruşine de părinţii copiilor agresaţi si vrea să-şi...

Preluat de la EVZ