Incidentul a avut loc, ieri, în jurul prânzului, când un bărbat își plimba câinele pe bdul Aurel Vlaicu. La un moment dat, câinele a scăpat de lângă stăpân și a fugit. Un individ care trecea cu mașina prin zonă ar fi scos o armă și ar fi tras în animal cu intenția de a-l împușca în cap dar l-a nimerit lângă nas. Când și-a văzut câinele într-o baltă de sânge, omul a sunat la poliție. “Un bărbat din Constanța, de 60 de ani, a sunat la 112, la data de 13 ianuarie, in jurul orei 13.10, relatând niște fapte care nu au putut fi confirmate la fața locului”, a informat, astăzi, IPJ Constanța. 

Polițiștii Secției 4 s-ar fi deplasat la fața locului  dar “nu au fost găsite animale împușcate, nici alice, nici tuburi” drept pentru care “aspectele sesizate nu s-au confirmat”. Pe rețelele de socializare au apărut, însă, poze cu cățelul rănit, dus la veterinar pentru a primi îngrijiri medicale. Este chiar și o declarație video a stăpânului care spune că cel care i-a împușcat câinele este un “braconier”, fiind vorba de “băiatul unui om mare, dintr-un partid mare, care nu are frică de nimeni și a zis că el împușcă pe cine vrea”.


În fața noilor evidențe, în urmă cu câteva minute, IPJ Constanța a venit cu o nouă reacție: “Polițiștii Secției 4 Constanța vor extinde cercetările pentru stabilirea situației de fapt. Un echipaj de poliție s-a deplasat deja la clinica veterinară. După audierea persoanelor implicate, medic de la clinică, proprietar câine, persoane care au adus câinele la clinica, polițiștii constănțeni au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de rănire a animalului”.   

Tag-uri:
Câine, IPJ Constanța, stăpân, Secția 4, dosar, infracțiune

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-468.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-468-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialSocial
Incidentul a avut loc, ieri, în jurul prânzului, când un bărbat își plimba câinele pe bdul Aurel Vlaicu. La un moment dat, câinele a scăpat de lângă stăpân și a fugit. Un individ care trecea cu mașina prin zonă ar fi scos o armă și ar fi tras în...

Preluat de la EVZ