El a mai spus că „şi-a băgat dracul coada în PSD”. 

“Nu l-am indentificat. La Grindeanu dracul a fost Ponta, acum dracul nu este de la noi, ci din exteriorul partidului şi încearcă să facă un lucru mai grav în interiorul partidului. Trebuie o concluzie obligatoriu luni şi o declaraţie de presă comună, pentru că un milion de membri de partid şi de romani care ne-au votat sunt cu ochii pe noi”, a declarat Codrin Ștefănescu.

“Tudose nu e Grindeanu. Cu Grindeanu am încercat să rezolvăm problema până în ultima secundă. Când dracul Ponta a venit lângă el, Grindeanu a luat-o razna. A trebuit să băgăm moţiune împotriva unui om. Nu e aceeaşi situaţie. Vom detensiona toată această situaţie luni”, a adăugat acesta.

Potrivit lui Ștefănescu, declaraţia va fi una “de pace” – “vom rămâne cu aceeaşi conducere a partidului, Guvernul va continua să îşi facă treaba, iar liderii din teritoriu să promoveze programul de guvernare”.

Pe fondul divergențelor dintre premierul Mihai Tudose și ministrul Internelor, Carmen Dan, în PSD a pornit o amplă discuție contradictorie despre gradul de autonomie pe care îl poate avea premierul față de partidul care l-a propus în funcție. PSD s-a împărțit în mai multe tabere și subiectul va fi discutat într-o ședință a Comitetului Executiv Național al partidului.

Tag-uri:
dracul, psd, coada, tudose, grindeanu

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-462.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-462-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialPolitica
El a mai spus că „şi-a băgat dracul coada în PSD'. 'Nu l-am indentificat. La Grindeanu dracul a fost Ponta, acum dracul nu este de la noi, ci din exteriorul partidului şi încearcă să facă un lucru mai grav în interiorul partidului. Trebuie o concluzie obligatoriu luni şi o declaraţie...

Preluat de la EVZ