Despre amanții Elenei, autorul a spus în emisiunea „Ediție specială”, de la Antena 3, că printre aceștia se numără un ofițer german, dar și un bărbat care i-a devenit ulterior cumnat.

Pe de altă parte, Nicu Ceaușescu, cel căruia i se spunea „Prințișorul” tocmai pentru răsfățul de care beneficia, în ciuda escapadelor sale, ar fi preferat în mod special cântărețe.

„Nicu Ceaușescu avea multe de-a face cu domnișoarele epocii lui și au fost foarte multe, de la Nadia Comăneci, cântărețele Janina Matei și Daniela Vlădescu, până la personaje semi-anonime: o recepționeră de la un hotel din Sibiu, o activistă de pionieri ș.m.d.p. A mai fost și marea lui iubire de tinerețe, Donca Mizil, fată de activist și sora lui Serghei Mizil, care a fost o pasiune puternică. Ea a rămas gravisă și Elena Ceaușescu a hotărât ca Donca să avorteze. Și a avortat-o. Problema ei ar fost că ea era înfiată. Și ea avea o reținere”, precizează Dan-Silviu Boerescu.

În ceea ce privește relațiile amoroase ale Eleni Ceaușescu înainte de a-l cunoaște pe Nicolae, autorul spune că „Prima ei mare iubire a fost tatăl lui Gheorghe Zamfir, a doua unchiul lui Ion Iliescu și se spune și cu Marin Ceaușescu, unul din frații lui Ceaușescu”

Tag-uri:
amantii, elena, ceausescu, viata amoroasa, nicu, dezvaluiri, carte, autorul

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-446.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-446-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Despre amanții Elenei, autorul a spus în emisiunea „Ediție specială”, de la Antena 3, că printre aceștia se numără un ofițer german, dar și un bărbat care i-a devenit ulterior cumnat.Pe de altă parte, Nicu Ceaușescu, cel căruia i se spunea „Prințișorul” tocmai pentru răsfățul de care beneficia, în...

Preluat de la EVZ