Meghan Markle va trebui să renunțe la mai multe obiceiuri și să respecte toate regulile de etichetă regală, după ce se va căsători cu Prințului Harry. 

      Potrivit one.ro, frumoasa actriță nu va mai putea să iasă singură în public. De acum, Meghan Markle nu va mai merge pe stradă neînsoțită de agenți de pază. Aceștia trebuie să o supravegheze constant, de îndată ce va părăsi reședința regală.

Totodată, Meghan nu va avea voie să stea pe rețelele de socializare. Actrița din serialul „Suits” este foarte cunoscută pe Facebook, Instagram și Twitter, unde milioane de utilizatori îi urmăresc activitatea online. Viitoarea soție a Prințului Harry va trebui să spună adio publicatului constant a tuturor lucrurilor pe care le face. Va avea voie să folosească doar contul oficial al Familiai Regale, „Kensington Royal”.

Nu va mai avea dreptul să voteze. Meghan urmează să aplice pentru obținerea cetățeniei britanice, dar acest lucru tot nu-i va permite să voteze, ca orice alegător. Prin Constituție, membrilor Familiei Regale nu le este îngăduit să-și exprime opinia politică. Această regulă este valabilă chiar și pentru regină.

Nu are voie să poarte ojă. Kate Middleton și chiar Regina Elisabeta, nu au fost văzute niciodată în public cu unghille date cu ojă sau cu lac. Totul se rezumă la o regulă cât se poate de strictă. Conform tradiției britanice regale, unghiile vopsite reprezintă un semn de vulgaritate, iar doamnele și domnișoarele din Familia Regală n-au voie să o afișeze.

Nu va mai putea da autografe. La fel ca Regina, Kate, William și Harry, Meghan va trebui să refuze politicos pe oricine îi va cere să-i dea un autograf, indiferent că este vorba de o semnătură pe un obiect sau pe părți ale corpului respectivului admirator. Asta este regula. Prințul Charles răspunde mereu, când i se cere un autograf: „Îmi pare rău, nu-mi dau voie să fac asta”.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/meghan-markle-va-ava-interdictii-dupa-casatoria-cu-printul-harry-ce-nu-va-mai-putea-face-actriita-46002.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/meghan-markle-va-ava-interdictii-dupa-casatoria-cu-printul-harry-ce-nu-va-mai-putea-face-actriita-46002-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv