UPDATE 10:10 – Ședința Comitetului Executiv Național al PSD va avea loc la ora 16, în loc de ora 14, cum se anunțare anterior.


Aparent sunt două tabere – pro și contra Tudose sau Dragnea. Există însă și o a III tabără – aceea a celor doresc clarificarea lucrurilor și normalizarea relației partid-premier. Aceștia și-ar dori continuarea garniturii Tudose reguli clare între partid și executiv.

În aceste condiții azi au fost convocate întâlniri importante ale celor două tabere combatante. Tabăra Dragnea și Tabăra Tudose se vor întâlni în locații din Capitală pentru a pune la punct strategiile cu care se vor intra în CExN. Sunt destul cei chemați la ambele întâlniri și care nu știu cum să acționeze și dintre care unii vor putea fi văzuți la ambele întâlniri de taină.

În timp ce Tabăra Dragnea va insista pe unitatea partidului și pe nerespectarea de către premierul Tudose a lanțului normal de comandă (numiri-demiteri) și îi va cere premierului să vină la ordine, Tabăra Tudose va insista pe plecarea din guvern a ministrului de Interne, Carmen Dan și pe restructurarea Executivului.

Primul vot din CExN va fi cel solicitat de premier?

E de așteptat ca primul vot din CExN să fie cel solicitat de premier – restructurare Executiv și prezenta ministrului Carmen Dan. În cazul în care lucrurile nu vor ieși așa cum își dorește premierul, acesta ar putea anunța depunerea mandatului din fruntea guvernului susțin surse din zona Palatului Victoria.

Ce se poate întâmpla după ȘEDINȚA DECISIVĂ DE LUNI?

Dacă se va face acest pas orice este posibil și se va merge spre necunoscut. Există și posibilitatea ca premierul să nu demisioneze imediat după primul vot și să aștepte un vot al CExN privind încrederea în Executivul condus de el, potrivit stiripesurse.ro.

Lucrurile se pot schimba radical în cadrul întâlnirile de azi în funcție de numărul de susținători pe care reușește fiecare parte să îi strângă și poate de mesajele de pace pe care le pot schimba prin intermediari cei doi mai protagoniști.

Tag-uri:
psd, dragnea, intalniri

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-453.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-453-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialPolitica
UPDATE 10:10 - Ședința Comitetului Executiv Național al PSD va avea loc la ora 16, în loc de ora 14, cum se anunțare anterior. Aparent sunt două tabere - pro și contra Tudose sau Dragnea. Există însă și o a III tabără - aceea a celor doresc clarificarea lucrurilor și...

Preluat de la EVZ