Una dintre cele mai vechi tradiții ale ”internetuluI” este de a întocmi un top cu cele mai sexy femei din anul ce tocmai a trecut.

Acum câteva zile, a fost creat un top al celor mai frumoase femei din anul precedent, dar ”internetul” nu a fost foarte mulțumit de el, așa că oamenii s-au hotărât să divizeze concurentele după culoarea părului.

Săptămâna aceasta blondele au luat cu asalt paginile de internet, topul devenind viral la scurt timp după postarea sa.

În costume de baie sau în haine, femeile s-au înscris în concurs cu cele mai provocatoarea fotografii pe care le dețineau, iar unora dintre ele le-a mers chiar bine. Bărbații au salivat la formele lor și au votat în consecință.

Sursă foto: The Chive

Tag-uri:
sexy, blonde, top 2017, femei, frumusete, concurs

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-575.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-575-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialDivertisment
Una dintre cele mai vechi tradiții ale ”internetuluI” este de a întocmi un top cu cele mai sexy femei din anul ce tocmai a trecut.Acum câteva zile, a fost creat un top al celor mai frumoase femei din anul precedent, dar ”internetul” nu a fost foarte mulțumit de el,...

Preluat de la EVZ