Ana Bogdan s-a calificat, astăzi, în turul al doilea la Australian Open, după ce a dispus de jucătoarea franceză Kristina Mladenovici, în minimum de seturi, scor 6-3, 6-2.

Astfel, românca a acces în premieră în turul secund al turneului de Grand Slam de la Melbourne, în timp ce Mladenovici a înregistrat a 15-a înfrângere consecutivă, ultima sa victorie în circuitul WTA având loc în luna august a anului trecut.
Mai departa, Ana Bogdan se va duela în turul II cu învingătoarea partidei Yulia Putintseva – Heather Watson.

România are patru jucătoare calificate în turul secund la Melbourne: Irina Begu, Sorana Cîrstea, Simona Halep și Ana Bogdan.

Tag-uri:
Australian Open, Ana Bogdan, Kristina Mladenovici, Melbourne, WTA

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-621.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-621-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialAlte sporturi
Ana Bogdan s-a calificat, astăzi, în turul al doilea la Australian Open, după ce a dispus de jucătoarea franceză Kristina Mladenovici, în minimum de seturi, scor 6-3, 6-2.Astfel, românca a acces în premieră în turul secund al turneului de Grand Slam de la Melbourne, în timp ce Mladenovici a...

Preluat de la EVZ