Mai multe persoane au fost internate, în ultimele 24 de ore, în Secția de Ortopedie Traumatologie a Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța, după ce au căzut pe gheață și au suferit fracturi.

Potrivit reprezentanților spitalului, zeci de persoane au ajuns la Unitatea Primiri Urgențe, în ultimele 24 de ore, din pricina vremii nefavorabile, iar 14 dintre pacienți au fost internați din cauza fracturilor, în condițiile în care, în mod normal, sunt internați doi, trei pacienți în 24 de ore. În același interval, 17 persoane deja internate în aceeași secție au fost supuse intervențiilor chirurgicale.

Cei mai mulți dintre pacienți au peste 60 de ani, iar dintre diagnostice, cele mai frecvente au fost fracturile de col femural, de gambă și de gleznă.

„În momentul de față toate paturile din secția Ortopedie Traumatologie sunt ocupate. Cei mai mulți dintre pacienți au peste 60 de ani. Dintre diagnostice, cele mai frecvente sunt fracturile de col femural, de gambă și de gleznă”, au mai precizat reprezentanții Spitalului Județean din Constanța.

În Constanța a nins de luni până marți dimineața, iar în prezent se înregistrează minus 4 grade Celsius.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/constanta-mai-multe-persoane-internate-in-spital-cu-fracturi-dupa-ce-au-cazut-pe-gheata-46072.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/constanta-mai-multe-persoane-internate-in-spital-cu-fracturi-dupa-ce-au-cazut-pe-gheata-46072-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv