Se pare că bărbații nu au uitat nimic din ce au pățit pe parcursul anilor petrecuți alături de diferite femei. Unii sunt fericiți, iar alții mai puțin. Se spune că răzbunarea este arma prostului, dar în acest caz, zicala nu se mai aplică.

Au știut că urmează să se despartă de acele femei, așa că au profitat cât au putut. Cei mai îndrăzneți și-au fotografiat iubitele în diferite ipostaze sexy și provocatoare, iar acum, când au rămas cu buza umflată, au decis să posteze pozele pe internet.

La scurt timp, pozele au ajuns virale, zilele trecute ajungând și în România. Ne putem doar imagina rușinea pe care aceste dive au fost nevoite să o trăiască din cauza aventurilor de o noapte.

Sursă foto: The Chive

Tag-uri:
razbunare, barbati, femei, foste, poze, indecente, sexy

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-619.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-619-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialDivertisment
Se pare că bărbații nu au uitat nimic din ce au pățit pe parcursul anilor petrecuți alături de diferite femei. Unii sunt fericiți, iar alții mai puțin. Se spune că răzbunarea este arma prostului, dar în acest caz, zicala nu se mai aplică.Au știut că urmează să se despartă...

Preluat de la EVZ