Agresorul, care a lucrat în trecut în gospodăria victimei, s-a întâlnit cu aceasta pe stradă, în faţa casei, şi a rugat-o să-i aducă un pahar cu apă. Individul a urmărit-o apoi până în casă, unde a atacat-o, luându-i la plecare mai multe bunuri, dar şi suma de 400 de lei, potrivit ebihoreanul.ro.

La locul faptei s-au deplasat poliţiştii Biroului de Combatere a Infracţiunilor Contra Persoanei Oradea şi poliţiştii Serviciului Criminalistic din Inspectorat.

Potrivit autorităților, în continuare se efectuează investigaţii în vederea identificării atacatorului, pentru tragerea acestuia la răspundere, sub aspectul comiterii infracţiunilor de tâlhărie calificată şi viol.

Tag-uri:
oradea, viol, violator, batrana, locuinta, politie

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-612.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-612-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialSocial
Agresorul, care a lucrat în trecut în gospodăria victimei, s-a întâlnit cu aceasta pe stradă, în faţa casei, şi a rugat-o să-i aducă un pahar cu apă. Individul a urmărit-o apoi până în casă, unde a atacat-o, luându-i la plecare mai multe bunuri, dar şi suma de 400 de...

Preluat de la EVZ