“Preşedintele are un un simt mental foarte ascuţit, intact…Este apt pentru datorie”, a declarat Jackson. “Cred că va fi apt pentru datorie în restul mandatului, dar şi pentru alţi patru ani, dacă este ales”, a adăugat Jackson., informează Reuters.

Deşi doctorul său nu prevăzuse şi o examinare a sănătăţii sale cognitive, acesta a decis să o realizeze la cererea preşedintelui. În timpul vizitei medicale, lui Trump i s-au verificat, între altele, tensiunea, colesterolul, glucoza şi greutatea. Preşedintelui i s-a făcut şi un control la inimă. 

“Este în formă pentru a-şi exercita datoria (de preşedinte) pe timpul rămas din mandatul său şi inclusiv în celălalt mandat dacă ar fi ales” din nou în 2020, a asigurat Jackson, într-o conferinţă de presă la Casa Albă.

Care este obiectivul lui Trump pe 2018?- Să mai dea jos fin kilograme!

“Sănătatea preşedintelui – excelentă”, a spus Jackson, cu precizarea că obiectivul pentru acest an este ca Trump, care cântăreşte 108,4 kg, să dea jos câteva kilograme. Întrebat de jurnalişti cum evaluează starea de sănătate a preşedintelui american în raport cu media persoanelor de vârsta sa, medicul lui Trump a răspuns: “Pe baza testelor cardiace, este indiscutabil că e într-o categorie excelentă”.

Tag-uri:
donald, sanatate, medic, anunt, casa alba, trump

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-691.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-691-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialInternaţional
'Preşedintele are un un simt mental foarte ascuţit, intact...Este apt pentru datorie', a declarat Jackson. 'Cred că va fi apt pentru datorie în restul mandatului, dar şi pentru alţi patru ani, dacă este ales', a adăugat Jackson., informează Reuters.Deşi doctorul său nu prevăzuse şi o examinare a sănătăţii sale...

Preluat de la EVZ