Un bărbat în vârstă de 46 de ani, care locuieşte într-un canton din Deva, a sunat marţi seară la numărul unic de urgenţă 112, unde a reclamat că fost împuşcat în cap.

„Am fost impuscat in cap, cu un glont de cauciuc, de catre un paznic care pazea vagoanele. Am trecut pe sub tampoanele vagonului si el a tras. Am cazut si atat am apucat sa mai realizez, ca eram la pamant. Alti doi baieti trecusera si ei printre vagoane si m-au ridicat. L-am intrebat pe paznic de ce a tras si mi-a vorbit vulgar, spunand apoi ca isi face meseria si nu il intereseaza”, a spus victima, potrivit Cancan.

Medicii s-au deplasat la faţa locului pentru a-i acorda primul ajutor victimei, dar aceasta a refuzat să primească îngrijiri medicale și să fie internat.

„Politistii Postului de Politie T.F. Deva au fost sesizati prin Serviciul National Unic Apeluri de Urgenta 112 cu privire la faptul ca un barbat, in timp ce traversa liniile de cale ferata ale Statiei C. F. Deva, pe sub vagoanele de marfa, dinspre cladirea statiei spre strada Nicolae Grigorescu, asupra sa a fost efectuat uz de arma de catre personalul care asigura paza unei garnituri de tren de marfa. Politistii au stabilit ca in Statia C.F.R. Deva erau garate 30 de vagoane de marfa incarcate cu fier, care urmau a fi transportate de catre un operator privat de transport catre o societate comerciala din judetul Constanta. Unul dintre agentii de paza care asigurau paza garniturii de vagoane, un constantean de 26 de ani, a observat mai multe persoane in apropierea garniturii de vagoane, iar dupa ce le-a somat verbal, a efectuat un foc de arma in plan vertical cu arma neletala din dotare, cu cartuse cu gloante de cauciuc, pentru a indeparta respectivele persoane din zona vagoanelor. Ulterior, un barbat de 46 de ani, din Deva, a apelat numarul de urgenta 112 de la domiciliu, afirmand ca ar fi fost ranit de un proiectil tras de agentul de paza, solicitand deplasarea unui echipaj medical, dar, cand echipajul medical a ajuns la domiciliul acestuia, a refuzat acordarea de ingrijiri medicale sau internarea intr-o unitate medicala. Echipajul medical a constatat ca deveanul prezinta o excoriatie de circa un centimetru lungime, in zona superioara a scalpului”, a informat Bogdan Nitu, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie al Judetului Hunedoara.

Tag-uri:
barbat, barbat impuscat, gara, deva

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-710.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-710-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Un bărbat în vârstă de 46 de ani, care locuieşte într-un canton din Deva, a sunat marţi seară la numărul unic de urgenţă 112, unde a reclamat că fost împuşcat în cap.„Am fost impuscat in cap, cu un glont de cauciuc, de catre un paznic care pazea vagoanele. Am...

Preluat de la EVZ