„S-a dovedit, avem colege de 100 de ori mai bărbați decât bărbații. Am avut bărbați în anumite situații complicate, care nu merită să poarte nici măcar fustă. Vă dau exemple: Nu doar Viorica Dăncilă, Olguța Vasilescu, Gabriela Firea, Rovana Plumb”, a precizat Codrin Ștefănescu.

Politicianul a mai declarat că noul premier, Viorica Dăncilă are „două calități fabuloase: este neconflictuală și nu îi este frică”

Își va duce Viorica Dăncilă mandatul de premier până la capăt?

Președintele Klaus Iohannis a desemnat-o pentru formare unui nou Cabinet pe Viorica Dăncilă, iar votul de învestitură în Parlament pare o formalitate.

Dar PSD a dat jos deja doi premieri, în puțin peste un an de când a ajuns la putere. Primul premier, Sorin Grindeanu, a fost dat jos prin moțiune de cenzură, în vara anului trecut. 

Tag-uri:
codrin, stefanescu, psd, premier, dancila

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-736.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-736-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialPolitica
„S-a dovedit, avem colege de 100 de ori mai bărbați decât bărbații. Am avut bărbați în anumite situații complicate, care nu merită să poarte nici măcar fustă. Vă dau exemple: Nu doar Viorica Dăncilă, Olguța Vasilescu, Gabriela Firea, Rovana Plumb”, a precizat Codrin Ștefănescu.Politicianul a mai declarat că noul...

Preluat de la EVZ