Wilson era grav bolnav și a murit la sfârșitul săptămânii trecute în domiciliul său din Virginia, Statele Unite, informează variety.com.

Hugh Wilson s-a născut la Miami în 1943 și a regizat ”Police Academy” o comedie despre un grup de cadeţi de poliţie, având-ul în rolul principal pe actorul Steve Guttenberg. Filmul serial a avut un real succes în anii 80 astfel încât s-au mai turnat două continuări, de asemenea, de succes.

Cariera lui Wilson include şi alte filme precum ”Guarding Tess” (1994), în care joacă actorii Shirley MacLaine şi Nicolas Cage, şi ”The First Wives Club” (1996), din a cărui distribuţie fac Goldie Hawn, Bette Midler şi Diane Keaton. Hugh Wilson este cunoscut și pentru serialele ”WKRP in Cincinnati” şi ”Frank’s Place”. 

Tag-uri:
doliu, Hugh Wilson, deces, academia de politie, regizor

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-699.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-699-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialDivertisment
Wilson era grav bolnav și a murit la sfârșitul săptămânii trecute în domiciliul său din Virginia, Statele Unite, informează variety.com.Hugh Wilson s-a născut la Miami în 1943 și a regizat ”Police Academy” o comedie despre un grup de cadeţi de poliţie, având-ul în rolul principal pe actorul Steve Guttenberg. Filmul...

Preluat de la EVZ