O imagine postată pe Instagram de Anastasia Gruzdeva, care locuiește în Yakutia, a devenit virală pe rețelele de socializare. Este fascinant cum arată, pare un machiaj la mare artă, dar nu este aşa. Tânăra are genele încărcate de promoroacă , sprâncenele la fel, fularul pus peste gură este îngheţat deoarece afară erau  -60 de grade Celsius în zona respectivă.

În Yakutia, o regiune de 1 milion de locuitori, la aproximativ 5.300 de kilometri est de Moscova, elevii se duc în mod obișnuit la școală chiar și la -40 grade Celsius. Școala a fost anulată  în regiune și poliția a ordonat părinților să-și țină copiii înăuntru.

În satul Oymyakon, unul dintre cele mai reci locuri locuite pe Pământ, televiziunea rusă de stat a arătat că mercurul a căzut pe fundul unui termometru care a fost stabilit pentru a măsura doar până la -50 C. În 2013, Oymyakon a înregistrat  -71 C.

În weekend, doi bărbați au înghețat când au încercat să meargă la o fermă din apropiere, după ce mașina s-a defectat. Alți trei bărbați împreună cu ei au supraviețuit deoarece purtau haine mai calde, au raportat anchetatorii.

Imagini pentru Anastasia Gruzdeva foto

Imagine similarăSursa Foto: https://www.instagram.com/anastasiagav/

Tag-uri:
Yakutia, ger, -60 grade celsius, Rusia, Anastasia Gruzdeva, fotografii

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/romanul-aflat-pe-nava-cargo-la-bordul-careia-a-izbucnit-un-incendiu-in-marea-arabiei-a-fost-salvat-47255.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/romanul-aflat-pe-nava-cargo-la-bordul-careia-a-izbucnit-un-incendiu-in-marea-arabiei-a-fost-salvat-47255-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialInternaţional
O imagine postată pe Instagram de Anastasia Gruzdeva, care locuiește în Yakutia, a devenit virală pe rețelele de socializare. Este fascinant cum arată, pare un machiaj la mare artă, dar nu este aşa. Tânăra are genele încărcate de promoroacă , sprâncenele la fel, fularul pus peste gură este îngheţat...

Preluat de la EVZ