Loredana Groza este căsătorită de foarte mulți ani cu Andrei Boncea. Din căsnicia lor a venit pe lume o fată, Elena, care în anul 2016 a devenit majoră, informează Libertatea.

Mama și fiica s-au fotografiat împreună pe un iaht, bucurându-se una de prezența celeilalte. Elena, fiica Loredanei Groza se transformă pe zi ce trece și arată tot mai bine. Micuța de acum ceva timp a devenit o domnișoară extrem de atrăgătoare.

În costum de baie, Elena și-a etalat formele bine definite și a stârnit un val de reacții din partea admiratorilor, pe rețelele de socializare.

„Vacanțele cu Elena n-au egal”, a spus, mândră, Loredana Groza, potrivit aceleiași surse. 

Tag-uri:
loredana groza, fiica loredana groza, vacanta, dubai

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/loredana2.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/loredana2-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialMonden
Loredana Groza este căsătorită de foarte mulți ani cu Andrei Boncea. Din căsnicia lor a venit pe lume o fată, Elena, care în anul 2016 a devenit majoră, informează Libertatea.Mama și fiica s-au fotografiat împreună pe un iaht, bucurându-se una de prezența celeilalte. Elena, fiica Loredanei Groza se transformă...

Preluat de la EVZ