Spitalul Clinic Județean de Urgență Craiova a rămas fără curent, în această după-amiază, timp de aproximativ o jumătate de oră. Medicii au rămas blocați în sălile de operație fără să își poată desfășura activitatea, iar alte persoane au rămas în lift.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Județean de Urgență Craiova, medicul Cristina Geormăneanu, a declarat pentru Mediafax, că pana de curent a durat aproximativ 30 de minute, însă au funcționat ventilatoarele mecanice și monitoarele pacienților.

„A fost o pană de curent, dar încă nu știm care este cauza și dacă a intrat generatorul în funcție. Activitatea în Urgență a fost perturbată, dar pacienții au fost ventilați mecanic, au funcționat ventilatoarele, monitoarele”, a afirmat ea.

Surse din cadrul unității medicale au declarat că pana de curent a fost cauzată de un muncitor care desfășura lucrări, în apropierea spitalului.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/operatii-intrerupte-si-oameni-blocati-in-lift-din-cauza-unei-pene-de-curent-intr-un-spital-din-craiova-46101.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/operatii-intrerupte-si-oameni-blocati-in-lift-din-cauza-unei-pene-de-curent-intr-un-spital-din-craiova-46101-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv