Potrivit IGPR, peste 4.500 de poliţisti vor acţiona miercuri pentru limitarea efectelor meteo astfel încât cetăţenii sa fie in siguranţă.

De marţi seara până miercuri dimineaţă nu au fost înregistrate urmări ale efectelor meteorologice, fiind aplicate 4 sancţiuni contravenţionale pentru lipsa anvelopelor de iarnă şi alte 303 pentru alte abateri comise de şoferi.

Totodată, pe mai multe drumuri naţionale din judeţele Harghita, Covasna, Argeş, Gorj, Mehedinţi, Hunedoara, Bacău, Neamţ, Caraş-Severin, Bistriţa Năsăud, Alba, Bihor şi Suceava este zăpadă, scrie Mediafax.

”Pe restul drumurilor naţionale carosabilul este umed, deşi a nins, zăpada nu s-a depus, iar în zonele cu probleme s-a acţionat cu material antiderapant. Pe Autostrăzile A1, A2, A3 şi A4, cât şi în staţiunile montane de pe Valea Prahovei şi Valea Oltului, de pe DN1 şi DN7, carosabilul este umed, curat şi nu sunt probleme de circulaţie. Nu sunt înregistrate drumuri naţionale cu polei”, mai arată sursa citată.

Tag-uri:
alerta, politisti, vreme rea

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-688.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-688-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialSocial
Potrivit IGPR, peste 4.500 de poliţisti vor acţiona miercuri pentru limitarea efectelor meteo astfel încât cetăţenii sa fie in siguranţă.De marţi seara până miercuri dimineaţă nu au fost înregistrate urmări ale efectelor meteorologice, fiind aplicate 4 sancţiuni contravenţionale pentru lipsa anvelopelor de iarnă şi alte 303 pentru alte abateri...

Preluat de la EVZ