Parchetul de pe lângă Tribunalul Sălaj a deschis un dosar penal pentru loviri și alte violențe pe numele unui polițist de la Poliția Orășenească Șimleu Silvaniei, acuzat că a bătut un coleg de serviciu după o petrecere la care ar fi participat împreună.

Surse judiciare au declarat, astăzi, pentru Mediafax, că incidentul a avut loc marți seara, iar polițistul bătut a fost internat în stare gravă la spital și transferat la o unitate medicală din Cluj-Napoca.

”Parchetul de pe lângă Tribunalul Sălaj a deschis un dosar penal pentru loviri și alte violențe, un agent de la Poliția Orășenească Șimleu Silvaniei fiind acuzat că și-a bătut un coleg de serviciu, acesta fiind transportat în stare gravă la spital, cu coaste rupte și răni la față. Din primele informații reise că cei doi au participat la o petrecere după bilanț la Cabana Brădet din localitate unde au consumat băuturi alcoolice, iar la final între cei doi polițiști, Marius Gaidoș și Alin Onica, a izbucnit un conflict. S-au luat la bătaie, iar Onica l-a bătut pe celălalt polițist”, au spus sursele citate.

Polițistul bătut a fost internat inițial la spitalul din Șimleu Silvaniei, după care a fost transferat la o clinică din Cluj-Napoca pentru investigații medicale suplimentare, starea acestuia fiind gravă.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/romania-doi-politisti-s-au-batut-dupa-o-petrecere-la-care-au-fost-impreuna-parchetul-a-deschis-un-dosar-penal-46098.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/romania-doi-politisti-s-au-batut-dupa-o-petrecere-la-care-au-fost-impreuna-parchetul-a-deschis-un-dosar-penal-46098-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv