Ronaldinho s-a retras oficial, anunțul venind din partea fratelui acestuia, cel care-i este și agent.

“S-a oprit! S-a terminat! Vrem sa organizam un eveniment fastuos după Cupa Mondiala din Rusia. Vrem sa organizam meciuri de retragere în Brazilia, Europa si Asia”, a declarat acesta pentru OGlobo.

Apoi, a detaliat: “S-a retras. E gata! Acum ar trebui să facem un meci de retrage, unul mare așa cum a fost el pe teren. Se va întâmpla după Mondialul din Rusia, poate în august. Deocamdată o să avem câteva evenimente în Brazilia, Europa și Asia. Ne gândim să aranajăm ceva și cu echipa națională. Vom avea un program pentru toate. Știm acum de trei jocuri, primul urmând a fi în Mexic, la data de 1 Martie. Faptul că Ronaldinho a fost ambasadorul Barcelonei timp de zece ani însemnă foarte mult”.

Ronaldinho are 37 de ani și a jucat la echipe celebre, ca PSG, Barcelona sau AC Milan. Pentru naționala Braziliei a bifat 98 de meciuri și a marcat de 33 de ori.

A fost campion mondial alături de naționala țării sale, în 2002, și a câștigat, printre altele, Liga Campionilor, campionatul în Spania și în Italia. În 2005 a cucerit Balonul de Aur șiîn 2006 a fost declarat cel mai bun fotbalist din Europa.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/ronaldinho-s-a-retras-din-activitatea-competitionala-46095.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/ronaldinho-s-a-retras-din-activitatea-competitionala-46095-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv