Simona Halep are entorsă de gradul 1 cu întindere ușoară a fibrelor ligamentului de la glezna stângă, în urma accidentării suferite în meciul câștigat în fața australiencei Destanee Aiava, scor 7-6(5), 6-1, în runda inaugurală a turneului de la Australian Open, informează ProSport.

Liderul mondial s-a accidentat la începutul actului secund după ce a călcat strâmb, dar până la final a găsit resursele necesare pentru a închide partida. Marți seară, medicii au stabilit diagnosticul liderului mondial. Cea mai bună jucătoare a lumii are entorsă de gradul 1 cu întindere ușoară a fibrelor ligamentului de la glezna stângă. Ortopezii australieni i-au recomandat liderului mondial să poarte o fașă ghipsată sau o orteză, dar să facă și terapie cu ultrasunete.

“Totul e OK, e OK”, a spus Simona, cu o voce înceată, potrivit apropiaților, după stabilirea diagnosticului. Cu o durere ascuțită la glezna stângă, Simona poartă, la Melbourne, permanent, fie un bandaj ghipsat, fie o orteză. Simona a purtat în continuare la ședințele de pregătire pantofi Adidas.

La antrenamentul de miercuri, eleva lui Darren Cahill a folosit gheață, aplicată pentru a reduce inflamația, combinată cu compresia prin fașă elastică, cu scopul de a reduce edemul local.

Simona Halep o înâlnește joi, de la ora 10:00, în turul secund de la Australian Open, pe canadianca Eugenie Bouchard, locul 112 WTA.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/simona-halep-are-entorsa-de-gradul-1-in-urma-accidentarii-suferite-la-australian-open-46103.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/simona-halep-are-entorsa-de-gradul-1-in-urma-accidentarii-suferite-la-australian-open-46103-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv