Sindicatele din învăţământ solicită responsabilitate din partea politicienilor pentru ca România să nu ajungă în instabilitate economică şi socială din cauza unor neînţelegeri din PSD.

De asemenea, sindicaliştii fac apel la conducerea PSD să găsească oamenii potriviţi care să facă parte din noul Executiv, spunând că e nevoie de profesionişti care să se ocupe de domeniile pe care le reprezintă, dar şi de continuitate în proiectele începute, informează Știri pe surse.

„Românii nu sunt obligaţi să deconteze războaiele politice sau interesele unor grupuri din interiorul partidelor politice. Credem într-un singur lucru: sunt milioane de români care merită respect pentru seriozitatea şi implicarea de care dau dovadă, prin modul în care contribuie la  dezvoltarea acestei ţări. Aşteptăm însă o schimbare radicală a modului în care politicienii se raportează la românii cinstiţi, în faţa cărora trebuie să fie responsabili după ce aceştia le-au oferit încrederea prin vot”, susțin sindicaliştii.

Sindicaliştii reamintesc Opoziţiei că politicienii trebuie să facă o schimbare.

„Aşteptăm ca politicienii acestei ţări să dea dovadă de interes şi respect faţă de oamenii oneşti din această ţară şi să lase deoparte interesele personale”, susţin ei, precizând, de asemenea, că preşedintele Klaus Iohannis trebuie să dea dovadă de echilibru, mai scris sursa citată.

„Să nu uităm că 2018 nu este un an oarecare, este anul în care România sărbătoreşte Centenarul Marii Uniri. Din păcate, clasa politică din România, prin ceea ce face, contribuie la dezbinarea acestui popor şi calcă în picioare principiile înaintaşilor care au contribuit la făurirea României Mari”, mai scrie FSLI.

Tag-uri:
sindicate, invatamant, apel, psd, romani

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-685.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-685-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialSocial
Sindicatele din învăţământ solicită responsabilitate din partea politicienilor pentru ca România să nu ajungă în instabilitate economică şi socială din cauza unor neînţelegeri din PSD.De asemenea, sindicaliştii fac apel la conducerea PSD să găsească oamenii potriviţi care să facă parte din noul Executiv, spunând că e nevoie de profesionişti...

Preluat de la EVZ