Potrivit unui oficial din SUA, armata americană se pregăteşte serios de un posibil război, acesta exprimându-și, totodată, speranţa că pregătirile nu vor ajunge să fie puse vreodată în practică, scrie DailyMail.

“Administraţia examinează foarte serios opţiunile militare care ar putea intra în joc în ceea ce priveşte Coreea de Nord. Antrenamentele sunt foarte serioase Militarii au pregătiri în curs, dar sper ca acestea să nu fie necesare”, a declarat Mac Thornberry, preşedintele Comisiei pentru forţele armate din Camera Reprezentanţilor a Congresului SUA.

Ministrul apărării american Jim Mattis a insistat în mod repetat că eforturile de soluţionare a crizei nord-coreene trebuie să fie în primul rând diplomatice.

Tag-uri:
sua, coreea de nord, trump, kim jong un, razboi nuclear, lupta, war

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-704.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-704-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialInternaţional
Potrivit unui oficial din SUA, armata americană se pregăteşte serios de un posibil război, acesta exprimându-și, totodată, speranţa că pregătirile nu vor ajunge să fie puse vreodată în practică, scrie DailyMail.“Administraţia examinează foarte serios opţiunile militare care ar putea intra în joc în ceea ce priveşte Coreea de Nord....

Preluat de la EVZ