Șoferul unei autoutilitare în vârstă de 60 de ani, din Corabia, a murit, astăzi, după ce a fost lovit de o mașină, în timp ce-și repara autovehiculul, pe DN 54A, între localitățile Corabia și Orlea, județul Olt.

Patru persoane din mașina care a lovit autoutilitara au fost rănite.

Bărbatul transporta cărbuni și lemne și oprise pe dreapta pentru a remedia o defecțiune tehnică la autoutilitară. Din spate, a venit o mașină condusă de un bărbat în vârstă de 67 de ani, din Orlea, în care se mai aflau alte trei persoane, șoferul autoturismului intrând direct în autoutilitară și lovindu-l mortal pe bărbatul de 60 de ani.

Purtătorul de cuvânt al ISU Olt, sublocotenentul Alin Băsășteanu, a declarat că, la sosirea echipajelor, șoferul autoutilitarei, în vârstă de 60 de ani, din orașul Corabia, a fost găsit decedat.

Șoferul autoturismului și pasagerii au fost transportați la spitale din Caracal și Corabia.

”Șoferul autoturismului, în vârstă de 67 de ani, din comuna Orlea, cu traumatism cranio-facial și traumatism cervical și pasagera aflată pe scaunul din dreapta-față, cu traumatism toracic și traumatism cranio-facial au fost transportați la CPU Caracal. Pasagerele aflate pe bancheta din spate, una în vârstă de 54 ani, cu traumatism cranio-facial și cea de-a doua, în vârstă de 50 de ani, cu traumatism abdominal și traumatism cranio-facial, au fost transportate la Spitalul Corabia”, a afirmat Băsășteanu.

Cazul a fost preluat de polițiști, care au deschis un dosar de cercetare penală pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/tragedie-un-sofer-care-repara-o-autoutilitara-lovit-mortal-de-o-masina-46102.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/tragedie-un-sofer-care-repara-o-autoutilitara-lovit-mortal-de-o-masina-46102-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv