Organizația județeană a PSD Constanța a postat, în această seară, “Declarația Președintelui Organizației Județene PSD Constanța, domnul Felix Stroe”, în care ministrul Transporturilor din fostul cabinet Mihai Tudose o laudă pe Viorica Dăncilă. 

“Cu respect și bucurie, salut numirea în funcția de prim-ministru pentru prima dată în istoria României a unei femei! Nu întâmplător este vorba despre colega noastră, doamna Vasilica Viorica Dăncilă, membră cu ștate vechi în Partidul Social Democrat, reprezentanta României în Parlamentul European la al doilea mandat și, nu în ultimul rând, președinta Organizației de Femei Social Democrate”, transmite Felix Stroe. 

Continuând, liderul PSD Constanța Felix Stroe vede în noul premier un om cu calități speciale: “Nu de puține ori, Viorica Dăncilă a dat dovadă de caracter, fiind o femeie cu calități nu doar profesionale, ci și o persoană deosebită, o patrioată. Calități ce au făcut să fie propusă în cadrul C.Ex. N. pentru a prelua această înaltă funcție, propunere validată, de altfel, în unanimitate de colegii de partid”.

Mergând pe firul logic, Felix Stroe trage concluzia că „printre altele, aceleași calități l-au determinat pe președintele Klaus Iohannis să o desemneze pe Viorica Dăncilă în funcția de premier al României”. 

Drept urmare, ministrul Transporturilor, Felix Stroe, nu poate decât “să-mi manifest încrederea că doamna Viorica Dăncilă va conduce cu responsabilitate Guvernul României, responsabilitate asumată de colega noastră în toate funcțiile deținute până în prezent – în partid și în afara lui, că va îndeplini programul de guvernare al Partidului Social Democrat și că va readuce România în locul pe care-l merită pe harta Europei. Așa să ne ajute bunul Dumnezeu!”

Tag-uri:
Viorica Dăncilă, Felix Stroe, slăvi, patrioată, Guvern, PSD Constanța

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-738.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-738-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialPolitica
Organizația județeană a PSD Constanța a postat, în această seară, “Declarația Președintelui Organizației Județene PSD Constanța, domnul Felix Stroe”, în care ministrul Transporturilor din fostul cabinet Mihai Tudose o laudă pe Viorica Dăncilă. 'Cu respect și bucurie, salut numirea în funcția de prim-ministru pentru prima dată în istoria României a unei femei! Nu...

Preluat de la EVZ