Astfel, potrivit ultimelor informații referitoare la construcția noului Cabinet, România ar putea avea, pentru prima dată în istorie, un sfert din ministere conduse de femei, fără a mai pune la calcul faptul că în fruntea Guvernului a fost desemnată tot o femeie.

Surse dau ca sigure nominalizările Rovanei Plumb și Graţiela Gavrilescu în funcţiile de vicepremier, potrivit Antena 3.

Schimbări ar urma să aibă loc și la ministerul Sănătății, unde ar putea fi desemnată Rodica Nassar, dar și la ministerul Educației, unde ar putea veni Ecaterina Andronescu.

Totodată, Olguța Vasilescu își va păstra portofoliul, iar Doina Pană va rămâne ministru al Apelor și Pădurilor, în timp ce Andreea Păstîrnac va răspunde în continuare de ministerul Românilor de Pretutindeni.

Tag-uri:
guvern, premier, istorie, romania, cabinet, femei, ministri

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-841.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-841-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialPolitica
Astfel, potrivit ultimelor informații referitoare la construcția noului Cabinet, România ar putea avea, pentru prima dată în istorie, un sfert din ministere conduse de femei, fără a mai pune la calcul faptul că în fruntea Guvernului a fost desemnată tot o femeie.Surse dau ca sigure nominalizările Rovanei Plumb și...

Preluat de la EVZ