Un bărbat a fost găsit mort, în această dimineață, într-un apartament al unul bloc situat pe Bulevardul Unirii, în București. Surse judiciare au declarat, pentru Mediafax, că ar fi vorba despre o crimă, principalul suspect fiind un cetățean italian.

Surse judiciare au declarat, pentru Mediafax, că fapta ar fi fost comisă pe fondul unei reprize de turism sexual, motivul fiind o neînțelegere legată de bani.

Procurorii de la Parchetul Capitalei și Serviciul Omoruri fac, la momentul transmiterii știrii, cercetarea la fața locului, în paralel având loc audieri.

De asemenea, medicii legiști au finalizat autopsia cadavrului, urmând ca raportul să fie depus la dosar.

Conform unor surse judiciare, italianul a fost preluat de bărbat de la Aeroportul “Henri Coandă” și au mers împreună în apartamentul din zona Alba Iulia, unde locuia omul de afaceri.

Acolo, ar fi fost atacat de celălalt bărbat cu un cuțit, a avut loc o luptă între cei doi, iar românul a fost înjunghiat. Sursele citate susțin că italianul a sunat apoi la 112 pentru a reclama agresiunea, solicitând prezența unui echipaj al Poliției. El a fost dus la audieri.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/crima-in-centrul-capitalei-un-italian-a-injunghiat-un-roman-dupa-o-cearta-de-la-bani-video-46176.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/crima-in-centrul-capitalei-un-italian-a-injunghiat-un-roman-dupa-o-cearta-de-la-bani-video-46176-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv