Carabinierii din Paternò l-au arestat pe românul de 27 de ani Vasile Diaconu în executarea unui mandat de arestare preventivă emis pe 27 septembrie de judecătorul de instrucție de la Tribunalul din Siracusa pentru infracțiunile de violare de domiciliu, sechestrare de persoană și vătămare corporală.

Potrivit gazetaromaneasca.ro, românul ar fi făcut parte dintr-un comando compus din șase persoane, înarmate cu bâte, cuțite și șurubelnițe, care pe 16 septembrie anul trecut au descins în locuința fostei iubite a lui Diaconu din Floridia (SR) și au bătut-o.

Răufăcătorii au luat-o apoi pe femeie pe sus împotriva voinței ei și au răpit-o, lovind cu o bâtă și un vecin care, auzind urletele victimei, a încercat să-i oprească.

Femeia, ținută ostatică circa zece kilometri, a fost literalmente aruncată din mașina în mersîn apropiere de cimitirul din Priolo Gargallo, cum de altfel a mărturisit un automobilist aflat în trecere care a acordat ajutor victimei și a însoțit-o la spital.

Anchetele carabinierilor au putut să facă lumină asupra faptelor. Românul a reușit să fugă și acum a fost găsit.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/italia-roman-arestat-dupa-ce-si-a-rapit-fosta-iubita-apoi-a-aruncat-o-din-masina-in-mers-46177.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/italia-roman-arestat-dupa-ce-si-a-rapit-fosta-iubita-apoi-a-aruncat-o-din-masina-in-mers-46177-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv