Ieșirea lui Bogdan din concurs, după o lună plină de probe de foc de toate felurile, le-a provocat tristețe apropiaților lui, dar toată lumea s-a bucurat să îl poată revedea. La aeroport, fostul membru al echipei „Războinicii” a fost așteptat de iubita lui care i-a sărit în brațe, de familie și de prieteni, dar și de fosta lui logodnică, scrie Cancan.ro.

„Am ieșit din concurs pentru că îmi era foarte dor de casa. Nu există premiu care să egaleze bucuria de a fi alături de familia mea”, a spus Bogdan la sosirea în țară.

Fostul concurent se gândea de când s-a urcat în avion la ce bunătăți va gusta acasă, iar familia se grăbește să îi facă pe plac.

Printre multele surprize plăcute se numără și faptul că s-a întors la iubita lui, care nu mai putea de dorul bărbatului.

Sursa FOTO: CANCAN

Tag-uri:
bogdan, exatlon, iubita bogdan, razboinicii, fosta

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/02/button-share-802.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/02/button-share-802-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialMonden
Ieșirea lui Bogdan din concurs, după o lună plină de probe de foc de toate felurile, le-a provocat tristețe apropiaților lui, dar toată lumea s-a bucurat să îl poată revedea. La aeroport, fostul membru al echipei „Războinicii” a fost așteptat de iubita lui care i-a sărit în brațe, de...

Preluat de la EVZ