„Vin pe gratis pentru că mie-mi place ce fac!”, i-a mărturisit Bianca Drăguşanu unei prietene. Mircea N. Stoian nu s-a putut abține și a spus că prezentatoarea câștigă un salariu cu cel puțin trei zerouri, bineînţeles în euro.

„Şefa siliconatelor din România este un foarte prost om de televiziune, dar un excelent om de afaceri. Cum ştiu bine că nu se scoală din aşternuturi decât pentru sume cu cel puţin trei zerouri, (în euro evident)  e clar că mecanismele prin care Bianca Drăguşanu a ajunsă să îi scuipe semniţe mediatice în cap Gabrielei Cristea sunt altele. Mămica implanturilor şi modificărilor trupeşti ştie foarte bine să ungă pe la încheieturi orice sistem care scârţâie şi îi este potrivnic. Ştie să dea cât trebuie, unde trebuie, dar  mai ales cui trebuie. (…)

Obsesia pentru Bianca Drăguşanu şi al ei consort, ambii cu performanţă în televiziune la nivelul genunchiului de râmă este justificată, dacă ne gândim la abilităţile de negociator pe care miss botox le are şi de deschiderea ei spre generozitatea aducătoare de beneficii personale. (…)”, a scris Mircea N. Stoian pe blogul său personal.

Tag-uri:
dragusanu, bianca dragusanu, salariu, kanal d, suma, mircea, stoian

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/02/button-share-817.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/02/button-share-817-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialDivertisment
„Vin pe gratis pentru că mie-mi place ce fac!”, i-a mărturisit Bianca Drăguşanu unei prietene. Mircea N. Stoian nu s-a putut abține și a spus că prezentatoarea câștigă un salariu cu cel puțin trei zerouri, bineînţeles în euro.„Şefa siliconatelor din România este un foarte prost om de televiziune, dar...

Preluat de la EVZ