Antena 3 a prezentat o nouă înregistrare făcută de Vlad Cosma, fostul deputat PSD, în care apar și procurorii DNA Ploiești, Lucian Onea, procuror-șef, și Mircea Negulescu, procurorul de caz. Pe înregistrare se aude cum Mircea Negulescu îi cere lui Vlad Cosma să îl convingă pe tatăl său, Mircea Cosma, să meragă la DNA și să își recunoască faptele.

Vlad Cosma a explicat, în această seară, pe puncte, cum se falsificau dosare la DNA Ploiești și cum, susține acesta, dosarul Cosma a fost măzluit de Lucian Onea, șeful DNA Ploiești și de procurorul Mircea Negulescu. Acesta vorbește despre prejudicii inventate în dosarul lui și explică că aceștia vorbeau despre sume pe care așa cum au spus în înregistrare nici ei nu le credeau.

„Dă-le dracului că nu am reținut treaba, dar nici eu nu le-am crezut…”, se arată pe înregistrarea în care apare Negulescu și Onea.

”Probe false și o pseudoperchezitie informatică, martori scoși din din arest și instruiti in biroul procurorului cum sa declare fapte ireale despre familia Cosma.  Martorii au fost obligați să dea declarații sub acorperire ca să poată apoi să susțină minciuni. Au inventat prejudiciul deși Curtea de conturi a spus că nu există niciun prejudiciu în acest dosar”, a prezentat în această seară Vlad Cosma modalitățile prin care au fost măsluite dosarele familiei Cosma.

Tag-uri:
negulescu, denunturi, probe, masluite, cosma

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/02/button-share-1023.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/02/button-share-1023-300x37.pngrootstireaActualitate/Esential
Antena 3 a prezentat o nouă înregistrare făcută de Vlad Cosma, fostul deputat PSD, în care apar și procurorii DNA Ploiești, Lucian Onea, procuror-șef, și Mircea Negulescu, procurorul de caz. Pe înregistrare se aude cum Mircea Negulescu îi cere lui Vlad Cosma să îl convingă pe tatăl său, Mircea...

Preluat de la EVZ