Echipa de Fed Cup a României va întâlni în meciul de baraj pentru Grupa Mondială selecționata Elveției, în weekend-ul 21-22 aprilie, pe teren propriu, conform tragerii la sorți efectuate marți, la Londra.

Avantajul terenului propriu nu i-a prins însă pe oficialii din Federația Română de Tenis pe contre-pied. Impresionați de atmosfera realizată de fanii prezenți în Polivalenta din Cluj la victoria, scor 3-1, în fața Canadei, președintele George Cosac și colegii săi au luat imediat în calcul revenirea în moderna arenă de pe malul Someșului. În plus, imediat după terminarea partidei, fetele i-au transmis în cor căpitanului nejucător Florin Segărceanu că au fost cucerite de cadrul în care s-a desfășurat partida contra Canadei.

“Am simțit mai mult ca niciodată o legătură specială între noi și public. Am prins putere și felul în care se manifestau spectatorii ne-a sporit energia. E o acustică infernală în sala din Cluj și, probabil, vom juca tot acolo. Ne dorim să evoluăm tot la Cluj contra Elveției”, spune, pentru ProSport, una dintre componentele reprezentativei de Fed Cup. 

Dacă meciul cu Bianca Andreescu și colegele ei s-a jucat pe suprafața rapidă, înfruntarea cu Belinda Bencic & Co s-ar putea desfășura pe zgură. “Ne gândim la această variantă. Am colaborat excelent cu oamenii din Cluj-Napoca, mari iubitori de sport. Ar fi un meci frumos tot la Cluj, a confirmat, pentru ProSport, un oficial român.

În Grupa Mondială, Elveția a cedat partida cu Cehia, scor 1-3. Condusă de căpitanul nejucător Heinz Guenthardt, Elveția e formată din Belinda Bencic, Timea Bacsinszky, Jil Teichmann și Viktorija Golubic. Bencic, fost nr.7 WTA, se află pe locul 73 WTA din cauza unei perioade în care a stat pe tușă, constrânsă de o accidentare gravă. În cazul unei victorii cu urmașele Martinei Hingis, România pătrunde în sferturile Grupei Mondiale.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/02/tenis-unde-se-va-juca-meciul-de-fedcup-dintre-romania-si-elvetia-46751.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/02/tenis-unde-se-va-juca-meciul-de-fedcup-dintre-romania-si-elvetia-46751-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv