Vineri, 16 februarie, Bendeac a împlinit 35 de ani, iar Roxana Vancea a făcut tot posibilul să fie prima care îi urează „la mulți ani”. Cei doi au rămas foarte buni prieteni chiar și după despărțire, în ciuda iubirii pasionale pe care și-au purtat-o unul altuia acum mult timp, potrivit Cancan.ro.

„La mulţi ani! Sper că ziua ta este la fel de distractivă şi de extraordinară cum eşti tu!”, i-a scris Roxana Vancea, joi, artistului.

Bruneta a atașat mesajului și o fotografie în care cei doi se văd zâmbind, fapt ce a reaprins speranțele fanilor celor doi, care speră ca fostul cuplu să se împace.

Recent, vedeta a devenit și antrenoare de fitness, semn că sportul a devenit mai mult decât un simplu hobby.

Tag-uri:
Bendeac, Vancea, despartire, cuplu, showbiz, mesaj

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/02/button-share-1228.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/02/button-share-1228-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialMonden
Vineri, 16 februarie, Bendeac a împlinit 35 de ani, iar Roxana Vancea a făcut tot posibilul să fie prima care îi urează „la mulți ani”. Cei doi au rămas foarte buni prieteni chiar și după despărțire, în ciuda iubirii pasionale pe care și-au purtat-o unul altuia acum mult timp,...

Preluat de la EVZ