Împreună timp de 26 de ani, Cornel Galeș și Ileana Ciuculete au format un cuplu retras în perioada în care artista trăia. Numai că moartea lui Ciuculete a transformat viața lui Galeș într-un subiect permanent de discuție.

”Lucrurile sunt foarte simple. Între mine și Ileana a fost o dragoste matură. Ea făcea parte din categoria femeilor care știau ce vor. Am recunoscut că am înșelat-o o singură dată. Eu timp de 26 de ani nu am lucrat decât o scurtă vreme în alt domeniu. ”Lucrurile sunt foarte simple. Între mine și Ileana a fost o dragoste matură.

Ea făcea parte din categoria femeilor care știau ce vor. Am recunoscut că am înșelat-o o singură dată. Eu timp de 26 de ani nu am lucrat decât o scurtă vreme în alt domeniu. A fost o singură dată când am înșelat-o cu o femeie. Plecam des în Germania și la insistența unui prieten , am mers la un bordel. Atunci s-a întâmplat”, a declarat Cornel Galeș la Antena 3. 

Tag-uri:
gales, ciuculete, ileana, ileana ciuculete

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/02/button-share-1337.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/02/button-share-1337-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialDivertisment
Împreună timp de 26 de ani, Cornel Galeș și Ileana Ciuculete au format un cuplu retras în perioada în care artista trăia. Numai că moartea lui Ciuculete a transformat viața lui Galeș într-un subiect permanent de discuție.”Lucrurile sunt foarte simple. Între mine și Ileana a fost o dragoste matură....

Preluat de la EVZ