Tatăl a subliniat problemele grave pe care le-ar fi întâlnit în sistemul medical, acuzând chiar medicii că nu au știut să îl resusciteze pe copil, conform unui interviu acordat pentru Observator.

„Copilul meu, acum un an și cinci luni, din cauza unui vaccin făcut la naștere, a fost diagnosticat la Spitalul Marie Curie cu meningită bacteriană. După două luni, a scăpat de meningită și a rămas cu o hidrocefalie tetraventriculară. Deci din decembrie 2016 a scăpat de meningita bacteriană.

Duminica trecută, copilul meu a făcut o convulsie. Am sunat la 112, a venit Salvarea după 18 minute, din Centru până-n Debarcader. Atât îi ia unei Salvări în Târgu Jiu să ajungă: 18 minute!!!

Din cauza incapacității medicilor de pe Salvare, copilul meu a intrat în comă. Copilul meu a stat în stop cardio-respirator șase minute, deoarece medicul de pe salvare nu a fost echipat cum trebuie și nu a știut să-i facă masaj cardiac!

I-au administrat tot felul de supozitoare, de diazepame, i-au terminat inima, la un copil de un an și patru luni. Am ajuns cu el în pediatrie, n-au știut ce sa-i facă, mi l-au dus la terapie intensivă, i-au băgat iar diazepame, și-n funduleț. Nu i-au făcut absolut nimic de la ora 10 pana la 14.30, când a venit elicopterul, nu au reușit să-i facă nimic.

Am stat cu el în Salvare pe insuliță și până nu s-a dat medicul de pe elicopter jos cu asistentul de pe elicopter ca să-i facă masaj cardiac la copilul meu, s-a răstit medicul de pe elicopter le medici că „nu sunteți sănătoși, cum țineți un copil așa și așa și așa!”.

Spitalul Târgu Jiu va avea de suferit din cauza asta. Eu, personal, după ce voi termina cu copilul meu, voi avea o discuție cu managerul Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu.

A stat în comă, a fost operat la Bagdasar Arseni, nu a ieșit din comă și azi-noapte a murit. Copilul meu a fost transferat duminică, în urmă cu o săptămână, la București. De atunci e în comă, azi-noapte a murit. Nu a murit de meningită bacteriană”, a afirmat, îndurerat, tatăl copilului.

Tag-uri:
copil, Targu Jiu, tata, durere, acuzatii, medici, spital, Bucuresti, meningita, grav

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/02/button-share-1338.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/02/button-share-1338-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialSanatate
Tatăl a subliniat problemele grave pe care le-ar fi întâlnit în sistemul medical, acuzând chiar medicii că nu au știut să îl resusciteze pe copil, conform unui interviu acordat pentru Observator.„Copilul meu, acum un an și cinci luni, din cauza unui vaccin făcut la naștere, a fost diagnosticat la...

Preluat de la EVZ