Un medic din cadrul Compartimentului Primiri Urgențe din Spitalul Mioveni, județul Argeș, a fost bătut de prietenul unui pacient, doctorul fiind trânit la pământ și lovit cu pumnii și picioarele. Agresorul a fugit, însă polițiștii l-au găsit și reținut luni noaptea.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Mioveni, medicul Daniela Jianu, a declarat, marți, corespondentului Mediafax, că în UPU s-au prezentat doi bărbați, un pacient care spunea că a suferit un traumatism, și prietenul acestuia.

Medicul de gardă l-a consultat și a constatat că nu are semnele unui traumatism, iar în acel moment, bărbatul care îl însoțea pe pacient s-a enervat și l-a agresat pe medic în cabinet, apoi pe holul spitalului. Conflictul a avut loc sâmbătă seara.

“L-a lovit pe medic cu pumnii, cu picioarele, l-a trântit la pământ și apoi a lovit cu piciorul. Doctorul are acum leziuni la nivelul craniului, toracelui. Mi-a spus că s-a dus să scoată și certificat medico-legal. A scăpat pentru că au intervenit pacienții și Poliția Locală, pentru că imediat s-a sunat la 112”, a declarat Jianu.

Potrivit acesteia, imediat după incident agresorul a fugit.

“Medicul lovit mi-a spus că și pacientul și aparținătorul au fost recalcitranți de la bun început și erau sub influența alcoolului”, a mai spus purtătorul de cuvânt al Spitalului Mioveni.

 La rândul său, purtătorul de cuvânt al Poliției Argeș, Mădălin Zamfir, a declarat că agresorul, un tânăr de 25 de ani, a fost reținut în timpul nopții de luni spre marți, fiind cercetat pentru loviri și alte violențe comise asupra unui medic.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/02/medic-de-la-primiri-urgente-batut-cu-pumnii-si-picioarele-de-prietenul-unui-pacient-agresorul-a-fost-retinut-46886.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/02/medic-de-la-primiri-urgente-batut-cu-pumnii-si-picioarele-de-prietenul-unui-pacient-agresorul-a-fost-retinut-46886-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv