De când s-a anunțat logodna Prințului Harry cu Meghan Markle, fosta actriță nu a încercat să se schimbe deloc, ba mai mult, este foarte deschisă în privința secretelor sale de frumusețe și a stilului de viață, scrie one.ro.

Încă de la prima apariție a încălcat protocolul regal (când a purtat ținute negre, părul într-o coadă dezordonată la un eveniment oficial și a oferit autografe), iar publicul a iubit asta cel mai mult la ea: naturalețea.

Meghan Markle demonstrează încă o dată că are încredere în ea și că este mulțumită cu felul în care arată, make-up artist-ul său, Lydia F.Sellers, dezvăluind că fosta actriță niciodată nu vrea să-și acopere pistruii.

„De fiecare dată când îi realizez machiajul îmi spune „Putem să nu acoperim pistruii? Nu vreau să am prea mult fond de ten pe față”, a povestit Lydia într-un interviu pentru Refinery29 UK. Prin această alegere, Meghan transmite și un mesaj puternic celorlalte femei, acela de a se accepta așa cum sunt și de a avea mai multă încredere în ele.

rootstireaActualitate/Esential
 De când s-a anunțat logodna Prințului Harry cu Meghan Markle, fosta actriță nu a încercat să se schimbe deloc, ba mai mult, este foarte deschisă în privința secretelor sale de frumusețe și a stilului de viață, scrie one.ro. Încă de la prima apariție a încălcat protocolul regal (când a purtat...

Preluat de la romania ntv