Șoferul unui autoturism Opel a intrat frontal într-un TIR, iar medicii nu au mai putut să-i salveze viața. Poliția este la fața locului.

Bărbatul de 54 de ani, care a murit azi dimineață în accidentul de pe E85, a provocat voluntar accidentul groaznic. Acesta a fost cuprins de remușcări după ce în cursul dimineții a încercat să o ucidă, acasă, pe soția sa, în vârstă de 42 de ani.

Cei doi locuiau într-un bloc de pe strada Aleea Stadionului, în cartierul Sud (foto) și, din spusele cunoscuților, aceștia erau în proces de divorț. Acesta i-a aplicat mai multe lovituri cu cuțitul în zona capului, iar femeia a ajuns la spital, unde medicii au reușit să-i salveze viața.

După comiterea faptei, bărbatul s-a urcat în mașină și în zona Dumbrăveni a intrat cu toată viteza într-un tir și a murit pe loc.

Sursă foto: Adevărul

Galerie foto

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/02/accident-grav-un-barbat-i-a-taiat-gatul-sotiei-cuprins-de-remuscari-a-intrat-cu-masina-intr-un-tir-foto-46948.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/02/accident-grav-un-barbat-i-a-taiat-gatul-sotiei-cuprins-de-remuscari-a-intrat-cu-masina-intr-un-tir-foto-46948-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv