Florin Stelian Gheorghe, un sportiv de doar 23 de ani legitimat la Clubul Respect Gym din Găești, a murit subit, marți, în propria curte. Gheorghe Stelian este din comuna dâmbovițeană Mătăsaru.

Nimeni nu avea informații că tânărul ar suferi de vreo boală. După ce a servit masa acasă, a ieșit în curte și a căzut ca secerat. Familia a sunat la 112, însă medicii de la Ambulanță nu au putut face nimic pentru tânăr. Sportivul a fost resuscitat aproape două ore, fără succes.

Trupul neînsuflețit al sportivului a fost depus la Serviciul de Medicină Legală. Medicii au stabilit, în urma efectuării necropsiei cadavrului, că moartea ar fi survenit în urma unui infarct miocardic.

Apropiații spun că băiatul obișnuia să consume în mod frecvent băuturi energizante. Clubul Respect Gym Găești este al polițistului Dan Mocanu. Sportivii și conducerea Clubului transmit familiei îndoliate sincere condoleanțe.

Soția tânărului este distrusă de durere. Nu poate accepta că Florin nu mai este. Tânărul de doar 23 de ani nu avusese probleme de sănătate, iar moartea lui subită i-a lăsat pe toți în stare de șoc.

În 22 ianuarie, Florin anunță pe rețelele de socializare că s-a căsătorit. Acum, soția lui a postat un mesaj sfâșietor: „Unde ai plecat soțul meu iubit. Cui m-ai lăsat? Pentru cine mai trăiesc eu acum? Îți promit că o să vin lângă ține, poate acolo o să fim amândoi. Te iubesc enorm, îngerul meu”.

Galerie foto

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/02/drama-un-sportiv-a-murit-subit-la-doar-23-de-ani-din-cauza-energizantelor-mesajul-dureros-al-sotiei-46956.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/02/drama-un-sportiv-a-murit-subit-la-doar-23-de-ani-din-cauza-energizantelor-mesajul-dureros-al-sotiei-46956-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv