Astfel, poziția lui Iohannis cu privire la raportul lui Toader nu este una persuasivă, remarcă Vosganian, citat de agerpres.

„Mi s-a părut un raport responsabil şi argumentat, de aceea nu cred că poziţia luată în grabă, a preşedintelui Iohannis, este convingătoare. Nu poţi să răspunzi unui raport prezentat astfel, detaliat, cu un comunicat scris în grabă şi care a dovedit că autorul său nici măcar nu a citit raportul complet.

Dacă doreşte să răspundă, preşedintele Iohannis trebuie să aibă o prezentare la fel de convingătoare, cu referiri la Constituţie şi la legile ţării, cu referiri la deciziile Curţii Constituţionale, la activitatea concretă a procurorilor şi atunci vom crede că Iohannis este, la rândul său, responsabil şi nu acţionează doar în virtutea faptului că Procuratura până în clipa de faţă i-a fost aliată”, a declarat Vosganian.

Joi seară, după o prezentare a unui raport care ilustra 20 de motive de fond, Tudorel Toader a cerut revocarea șefei DNA, Laura Codruța Kovesi. După ce primește un aviz consultativ din partea CSM, președintele Klaus Iohannis va lua o decizie cu privire la soarte procurorului șef al DNA.

Tag-uri:
toader, dna, kovesi, raport, propunere, revocare, iohannis, tariceanu, alde, vosganian

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/02/button-share-1725.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/02/button-share-1725-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialPolitica
Astfel, poziția lui Iohannis cu privire la raportul lui Toader nu este una persuasivă, remarcă Vosganian, citat de agerpres.„Mi s-a părut un raport responsabil şi argumentat, de aceea nu cred că poziţia luată în grabă, a preşedintelui Iohannis, este convingătoare. Nu poţi să răspunzi unui raport prezentat astfel, detaliat,...

Preluat de la EVZ