Lipsa unui copil și niște bilețele de dragoste păstrate de la fostul soț, Brad Pitt, s-ar număra printre motivele despărțirii actriței Jennifer Aniston de actorul Justin Theroux, potrivit presei internaționale.

Cei doi actori au anunțat, pe 15 februarie, că s-au despărțit, iar surse apropiate fostului cuplu au declarat pentru revista People că Aniston, în vârstă de 49 de ani, își dorea, în momentul în care s-a logodit cu Justin Theroux, în 2012, să aibă un copil cu acesta.

“Și-au dorit copii, dar nu s-a întâmplat. A fost tristă pentru că nu s-a întâmplat, dar nu a devenit obsedată de lucrul acesta”, au spus sursele.

De asemenea, publicația Elle a scris, citând tot surse apropiate fostului cuplu, că, în urmă cu doi ani, Justin Theroux a găsit mai multe bilețele de dragoste din partea lui Brad Pitt, pe care Aniston le păstrase, deși s-a despărțit de acesta în 2005.

“Jen i-a dat asigurări că nu erau mare lucru, dar Justin nu a fost încântat”, au spus sursele.

“Într-un efort de a minimaliza orice alte speculații, am decis să anunțăm că ne-am despărțit”, se arată într-un comunicat transmis presei, pe 15 februarie, de cei doi actori. “Decizia a fost una mutuală și luată cu dragoste, la sfârșitul anului trecut. Suntem doi buni prieteni care au decis să o ia pe drumuri diferite, ca membri ai unui cuplu, dar care doresc să-și continue neprețuita prietenie”, potrivit aceluiași comunicat.

Documentul mai specifica faptul că detaliile legate de separare nu vor fi făcute publice, dar că cei doi doresc ca publicul să știe adevărul, “având în vedere că industria bârfei nu poate rezista unei oportunități de a specula și inventa”. “Orice altceva apare în presă care nu vine de la noi este doar invenția altcuiva. Mai presus de toate, suntem hotărâți să păstrăm adâncul respect și dragostea pe care le avem unul pentru celălalt”, potrivit aceluiași document.

La sfârșitul săptămânii trecute, site-ul de știri mondene tmz.com scria că cei doi actori nici nu ar fi fost căsătoriți legal. Termenul folosit în comunicat, “despărțire”, în locul “divorțului”, este unul foarte important, pentru că singura dovadă a căsătoriei celor doi constă în niște fotografii făcute de paparazzi la o petrecere de la locuința din Bel-Air a actorilor, scria TMZ.

Site-ul TMZ scrie că a făcut o anchetă și că niciun certificat de căsătorie nu a fost înregistrat pe numele celor doi în districtul Los Angeles. În SUA, mai există un tip de certificat de căsătorie confidențial, însă nici acesta nu a fost înregistrat. Procedurile de divorț nu au fost demarate și niciun avocat specializat nu a fost contactat de cei doi.

Nu în ultimul rând, Aniston și Theroux nu au confirmat niciodată că s-au căsătorit.

Reporterii de la TMZ scriu, însă, că acest lucru nu înseamnă că cele două staruri nu ar fi putut să se căsătorească în celelalte 57 de districte din statul american California.

Potrivit presei internaționale, Justin Theroux și Jennifer Aniston s-au căsătorit în august 2015, după patru ani de relație.

Aceasta a fost prima căsătorie pentru Justin Theroux și cea de-a doua pentru Jennifer Aniston.

Jennifer Aniston, în vârstă de 49 de ani, a mai fost căsătorită cu celebrul actor american Brad Pitt, de care a divorțat în 2005, după apariția în presa hollywoodiană a unor informații potrivit cărora acesta a înșelat-o cu o altă actriță celebră de la Hollywood, Angelina Jolie. În cele din urmă, Brad Pitt și Angelina Jolie s-au căsătorit în august 2014.

Jennifer Aniston l-a cunoscut pe Justin Theroux, scenaristul filmului “Tropic Thunder”, în vârstă de 46 de ani, în anul 2008. Cei doi actori s-au logodit în anul 2012.

Aniston a devenit cunoscută datorită personajului Rachel Green din serialul de comedie “Friends” difuzat timp de zece sezoane de postul NBC începând din 1994. Pentru acest rol, actrița americană a primit numeroase premii importante, inclusiv un Emmy și un Glob de Aur.

După încheierea acestui serial, Jennifer Aniston a început să joace și în filme pentru marele ecran, cum ar fi comediile romantice “Dumnezeu pentru o zi” (2003), “Rutina, bat-o vina” (1999), “Surpriză: Vine Polly!” (2004) și “Despărțiți, dar împreună” (2006). În ultimii ani, actrița a avut o tentativă de a juca și în alte genuri de filme, precum thriller-ul “Fără control” (2005), după care a revenit la stilul comediilor romantice.

După divorțul de Brad Pitt, Jennifer Aniston a avut mai multe relații de scurtă durată, printre altele cu actorul Vince Vaughn, modelul britanic Paul Sculfor și cântărețul John Mayer.

Actorul Justin Theroux s-a remarcat în câteva lungmetraje importante, precum “American Psycho”, “Calea Misterelor/ Mulholland Drive”, “Zoolander Manechinul”, “Furtuna tropicală/ Tropic Thunder” și “Iron Man – Omul de oțel 2”. Justin Theroux a mai jucat în serialul “Cei rămași/ Leftovers”, difuzat de rețeaua de televiziune HBO.

Înainte de Aniston, Theroux a mai avut o relație de 14 ani cu stilista Heidi Bivens.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/02/motivele-despartirii-cuplului-jennifer-aniston-justin-theroux-ce-rol-a-avut-brad-pitt-in-aceasta-poveste-46944.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/02/motivele-despartirii-cuplului-jennifer-aniston-justin-theroux-ce-rol-a-avut-brad-pitt-in-aceasta-poveste-46944-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv