Simona Halep îndură chinuri fizice după ce a fost diagnosticată cu tendinită, dar constănțeaca stă excelent din punct de vedere moral. Halep va reveni luni pe primul loc în lume, fiind sigură că va rămâne în fotoliul de lider pentru încă cel puțin trei săptămâni.

Turul de forță făcut în startul sezonului îi oferă Simonei Halep liniștea necesară în această perioadă dificilă. Jucătoarea antrenată de Darren Cahill are 7.965 de puncte, o visterie bogată, care o îndreptățește să redevină lider mondial începând cu 26 februarie. Pe locul secund se va afla Caroline Wozniacki (7.525 de puncte), iar pe ultima treaptă a podiumului se va poziționa Garbine Muguruza, iberica putând avea un număr maxim de 6.460 de puncte dacă triumfă la Dubai. Indiferent de ce urmează să se întâmple în tenisul feminin, datorită diferenței de puncte, Simona nu va putea fi întrecută de nicio urmăritoare mai devreme de 19 martie, atunci când se încheie turneul de la Indian Wells.

Simona Halep, chiar și fără să joace, va fi numărul 1 mondial pentru cel puțin încă trei săptămâni, iar asta înseamnă că românca va ajunge la un total de 19 săptămâni petrecute pe locul 1 WTA! Un rezultat bun la Indian Wells i-ar prelungi șederea în fotoliul de lider, singura care ar putea să o detroneze la capătul competiției Premier Mandatory fiind Caroline Wozniacki. După ce a urcat în premieră pe locul 1 mondial, în octombrie 2017, Simona și-a păstrat coroana timp de 16 săptămâni consecutive. Așa cum am explicat, ea va ajunge la borna 19, depășind două legende ale tenisului, pe Jennifer Capriati (17 săptămâni petrecute pe locul 1) și Jelena Jankovic (18 săptămâni petrecute pe locul 1).

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/02/perioada-in-care-simona-halep-va-ramane-in-fotoliul-de-lider-mondial-chiar-si-fara-sa-joace-cum-va-arata-podiumul-din-26-februarie-46945.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/02/perioada-in-care-simona-halep-va-ramane-in-fotoliul-de-lider-mondial-chiar-si-fara-sa-joace-cum-va-arata-podiumul-din-26-februarie-46945-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv