Denis Romeo Covaci, 9 ani de închisoare Alin Colea, 8 ani şi jumătate şi Valentin Lăcătuş, 2 ani, l-au atacat vara trecută pe R Fane, un vânzător de pepeni din Bechet, după două nopţi de petreceri continue, scrie Muzicainstantelor.ro. 

Victima, în vârstă de 50 de ani, a fost lovit de 7 ori cu un ciocan în cap, în ţarcul din cartierul clujean Mărăşti. Atacatorii au reuşit să dispară, cu banii şi telefonul victimei. După ce şi-a revenit, victima a alertat paznicul din apropiere, care a chemat ambulanţa şi poliţia.

Valentin Lăcătuş, Alin Colea şi Denis Romeo Covaci din Ruscova Maramureş l-au atacat pe RF, de 50 de ani, din Bechet, în cortul cu pepeni în care dormea, lovindu-l cu un ciocan şi picioarele, până când acesta a rămas inconştient.

Modalitatea de acţiune a tinerilor cu vârste de 19 şi 20 de ani, reconstituită de investigatori, între orice imaginaţie. Băieţii au băut câteva zeci de beri, s-au ameţit bine o zi întreagă şi s-au drogat, la locuinţa lui Lăcătuş din Cluj, iar pe la ora 3 dimineaţa au tăbărât peste vânzător din apropiere. Tinerii au prospectat zona pe la miezul nopţii, dar au renunţat pe moment, văzând lumină în cortul monitorizat, din cartier. Au revenit în jurul orei 3, înarmaţi cu o bucată de piatră din bordura trotuarului. Lăcătuş, cel care a avut ideea de a procura astfel bani pentru a continua petrecerea, a încercat să-l buzunărească pe vânzător, mai precizează sursa citată. 

Dar lucrurile nu aveau să se termine aici. Pentru că bărbatul s-a trezit, i-a pus în cap o pătură, iar Covaci l-a lovit cu ciocanul de mai multe ori îîn cap. Ca să fie siguri că nu-şi revine, l-au mai lovit şi cu picioarele. I-au sustras suma de 600 de lei şi telefonul mobil, după care au dispărut.

Victima s-a târât cu greu până la un paznic din apropiere, care a alertat poliţia şi ambulanţa. Operat de urgenţă a Clinica de Neurochirurgie, bărbatul a fost salvat, iar în prezent starea sa de sănătate evoluează favorabil. Detectivii i-au prins pe atacatori după 3 zile, într-un hotel din Blaj. În faţa probelor, suspecţii şi-au recunoscut parţial faptele, pe care le regretă. Îşi motivează gesturile prin starea de beţie şi de drogare. Unul dintre cei trei atacatori este şofer de tir, căsătorit şi cu copil. 

Tag-uri:
marasesti, cluj, talhari, pepeni, arest, condamnare, inchisoare, tentativa de omor

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/02/button-share-1677.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/02/button-share-1677-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialJustiţie
Denis Romeo Covaci, 9 ani de închisoare Alin Colea, 8 ani şi jumătate şi Valentin Lăcătuş, 2 ani, l-au atacat vara trecută pe R Fane, un vânzător de pepeni din Bechet, după două nopţi de petreceri continue, scrie Muzicainstantelor.ro. Victima, în vârstă de 50 de ani, a fost lovit de...

Preluat de la EVZ