„Dosarul despre care vorbiti este de fapt dosarul Codrut Marta”, a declarat Cozmin Gușă, coproprietar al Realitatea TV. Întrebat dacă fost şef de cabinet al lui Sorin Blejnar, Codruț Marta, a adus bani în Realitatea Tv, Gușă a afirmat că de la acest lucru a și pornit dosarul Realitatea.

„Elan Schwartzenberg nu a avut nicio relatie contondenta cu mine ci una amicala, pentru ca intre noi nu s-a tranzactionat nimic niciodata. Cand a facut tranzactia cu Vîntu i-am spus ca este o situatie foarte cetoasa acolo.” 

Gușa a declarat că Schwartzenberg a incheiat cu Vîntu o tranzactie fictiva, pentru ca in momentul acela Realitatea TV nu mai apartinea omului de afaceri Sorin Ovidiu Vintu. „Acesta cesionase deja drepturile catre un off-shore care nu mai apartinea lui, ci lui Liviu Luca”, a precizat Gușă.

Întrebat de prim redactorul-şef al Evenimentului zilei, Mirel Curea, dacă are cunoștință despre ce document invocă Schwartzenberg, când spune că i-a fost falsificată semnătura, Cozmin Gușă a refuzat să dea un răspuns concret.

Tag-uri:
gusa, dosar, realitatea, Elan Schwartzenberg

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/02/button-share-1807.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/02/button-share-1807-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialJustiţie
„Dosarul despre care vorbiti este de fapt dosarul Codrut Marta”, a declarat Cozmin Gușă, coproprietar al Realitatea TV. Întrebat dacă fost şef de cabinet al lui Sorin Blejnar, Codruț Marta, a adus bani în Realitatea Tv, Gușă a afirmat că de la acest lucru a și pornit dosarul Realitatea.„Elan Schwartzenberg nu a...

Preluat de la EVZ